Zitmeubels

Categorieën

Zitmeubels - Creëer rustmomenten door het hele huis

Vaak hebben we niet door hoeveel uur per dag we zittend doorbrengen. Dit komt doordat we dagelijks veel activiteiten zittend kunnen uitvoeren. Wellicht heb je een kantoorbaan, waarbij je uren achter elkaar op je bureaustoel zit. Thuis plof je neer op de bank, om vervolgens aan te kunnen schuiven voor een heerlijk diner. Comfortabele en vooral de juiste zitmeubels zijn daarom van groot belang. Ze hebben namelijk allemaal andere functies en zijn dus ook voor andere doeleinden bedoeld. Zoek je een comfortabel zitmeubel, dan kan je het beste voor een bank of fauteuil gaan, terwijl je voor aan de eettafel beter voor stoelen kunt gaan. Wellicht werk je (deels) vanuit huis, of heb je een hobby waarbij je veel aan je bureau zit. Dan is het belangrijk om een goede ondersteunende bureaustoel te hebben. Zitmeubelen kopen doe je het beste bij impré door ons ruimte assortiment. Laat je inspireren!

Zitmeubels vind je bij impré

Zitmeubels vind je bij impré in allerlei vormen en maten. Voor elke ruimte hebben wij een geschikt item klaarstaan om jou dat welverdiende rust momentje te geven. Benieuwd welke zitmeubels wij in onze collectie hebben?

  • Banken: een woonkamer is niet compleet zonder een comfortabele bank om lekker op te zitten. Pak uit met een grote hoekbank, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om je benen te strekken. Heb jij wat minder ruimte ter beschikking? Bij impré vind je ook kleinere en compacte banken die ook hartstikke comfortabel en ook nog eens super stijlvol zijn.
  • Fauteuils: met een mooie fauteuil in je woon- of slaapkamer heb je meteen een echte eyecatcher te pakken. Deze stoelen zien er namelijk niet alleen hartstikke stijlvol en modern uit, maar zitten ook nog eens hartstikke lekker. Creëer bijvoorbeeld een knusse zithoek met een aantal fauteuils.
  • Poefs: het leuke van een poef is dat het niet alleen een gebruiksvoorwerp is, maar dat hij in veel gevallen ook decoratief gebruik wordt. Hoe leuk is het om een ruimte aan te kleden met een kleurrijke poef. Door het compacte formaat kan de poef in vrijwel elke ruimte geplaatst worden.
  • Stoelen: bij impré vind je veel verschillende soorten stoelen, ieder met zijn eigen functie. Hier vind je bijvoorbeeld stoelen die perfect zijn voor aan de eettafel, bureaustoelen, barkrukken, schommelstoelen en zelfs loungestoelen voor buiten.
  • Kleine banken: kleinere banken, zonder rug- of armleuningen zijn een super leuke toevoeging aan jouw ruimte. Zo kan dit bankje gebruikt worden om op te zitten, maar dit item heeft ook een decoratieve functie. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om andere items op het bankje te zetten om deze zo leuk aan te kleden.
  • Krukken: het handige aan een kruk is dat je deze er snel bij kunt pakken, maar ook weer gemakkelijk kan opbergen, door het kleine formaat. Ook hier bestaan verschillende varianten, zoals krukken van hout of plastic, maar ook krukken met een zachte stoffen bekleding.
  • Zitkussens: heb jij een kleine bank of een kruk gekocht en wil je deze ook daadwerkelijk gebruiken om op te zitten? Dan raden wij het aan om een zitkussen te gebruiken voor extra comfort. Bij impré vind je zitkussens die speciaal voor krukken en en kleinere bankjes geschikt zijn.

Voor iedere ruimte het geschikte zitmeubel

Een ruimte is niet helemaal af zonder een mooi zitmeubel. Wellicht zit je met de vraag waar je al die verschillende zitmeubels het beste kunt plaatsen. De woonkamer is bijvoorbeeld de perfecte plek om banken, fauteuils en stoelen neer te zetten. Ter decoratie zou je er zelfs voor kunnen kiezen om ergens in de kamer een stijlvolle poef te plaatsen.

Ook in de slaapkamer zijn Fauteuils welkom en geven ze een classy sfeer aan de kamer door hun luxueuze uitstraling. Poefs en kleine banken zijn ook uiterst geschikt voor in de slaapkamer. Het zijn items die weinig ruimte innemen en daardoor gemakkelijk opgeborgen, maar ook gemakkelijk tevoorschijn gehaald kunnen worden. Zit je veel aan je bureau? Een bureaustoel zorgt ervoor dat je uren kan doorwerken- of leren.

In de eetkamer komen stoelen goed van pas. Deze zijn vaak wat kleiner, niet al te zwaar en gemakkelijk te verplaatsen. Onverwachts bezoek aan tafel? Haal een kleine bank tevoorschijn. Je bergt hem ook net zo makkelijk weer op, door het compacte formaat. Zitbanken kopen was nog nooit zo leuk, door het uitgebreide assortiment van impré en de verschillende stijl-mogelijkheden.

.

waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur