Opbergen(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Opbergen(0)

Woonaccessoires opbergen was nog nooit zo makkelijk met impré

Woonaccessoires opbergen is een mooie en niet eens zo’n moeilijke stap naar een opgeruimd huis. Door bijvoorbeeld te voorkomen dat een tijdschrift in de ene hoek van de huiskamer slingert, terwijl er drie losse schoenen in de andere zwerven, zorg je ervoor dat je altijd in een opgeruimd huis thuiskomt. En een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd! Helaas denken veel mensen dat accessoires opbergen altijd gebeurd in saaie, statische opbergdozen. Dit hoeft echt niet altijd het geval te zijn! Je kunt de praktische eigenschappen van opbergdozen namelijk meer dan goed combineren met decoratieve karakteristieken. Op deze pagina vind je verschillende praktische én decoratieve houders voor de meest uiteenloopende accessoires!

Houders en schaaltjes brengen orde in de chaos

Wist je eigenlijk dat je waarschijnlijk al meer attributen in huis hebt om je woonaccessoires in op te bergen dan je denkt? Als je je keukenkastjes opentrekt zie je bijvoorbeeld vast een hoop schaaltjes staan. Deze kunnen perfect dienst doen om kleine losslingerende attributen op te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan sleutels of belangrijke brieven. Vind je jouw schaaltjes niet zo heel geschikt om als decoratief attribuut in huis te gebruiken? Bekijk dan het assortiment sierlijke schaaltjes van impré en berg je accessoires op een esthetische manier op!

Sieraden verdienen een elegante opbergplek

Ook sieraden zijn van die attributen die je heel makkelijk laat slingeren. Zonde, zeker als je bedenkt dat sieraden bewaren heel makkelijk is. Bij impré vind je verschillende schaaltjes, etuis, boxen of koffers waar je je sieraden makkelijk en op een nette manier mee kunt opbergen. Zo organiseer je je eigen assortiment sieraden op een overzichtelijke en stijlvolle manier. Echte klassieker voor het opbergen van sieraden is de sieradenboom, waar je verschillende kettingen aan kunt hangen. Zo stelen deze mooie sieraden ook de show als ze niet om je nek hangen. Toch kan een juwelenkistje echt niet ontbreken op de kaptafel. Hierin bewaar je al je oorbellen, armbanden en ringen overzichtelijk, veilig en estetisch. Een mooi sieradenkistje misstaat daarnaast ook absoluut niet in je slaapkamer of badkamer.

Tijdschriftenhouders; leuker, mooier en beter dan de papierbak

Tijdschriften belanden meer dan eens in de papierbak, soms zelfs nog met het cellofaantje eromheen. Super zonde! Dat er a la minute even geen plek is om je tijdschrift op te bergen, betekent niet dat het gelijk weggegooid hoeft te worden. Misschien willen je huisgenoten het blad wel lezen of ben je op een later moment toch wel nieuwsgierig naar de inhoud van het blad. Mooie tijdschriftenhouders bieden dan de perfecte uitkomst. Hiermee bewaar je je tijdschriften een stuk langer, terwijl de houders zelf ook een mooie toevoeging zijn in bijvoorbeeld je woonkamer. Decoratief opbergen, noemen we dat. Het weggooien van tijdschriften kan later altijd nog!

Ieder woonaccessoire kan netjes worden opgeborgen

Accessoires opbergen is ook geen hogere wiskunde. Als je maar de juiste spullen hebt. Zo vind je bij impré ook altijd de juiste opbergmanieren om bijvoorbeeld vazen tijdelijk op te bergen. Of denk aan theelichthouders die je niet altijd gebruikt. Per woonaccessoire kun je bepalen in hoeverre het een functionele of trendy manier van opbergen nodig heeft. Hoe dan ook, je vindt bij impré altijd een manier van opbergen die je zoekt. Alle spullen zijn zo altijd binnen handbereik, wat ook een fijn en veilig gevoel geeft.

Spullen voor woonaccessoires opbergen kopen bij impré

Spullen op een nette en mooie manier opbergen doe je met impré. Alle houders, schaaltjes, opbergdozen of sieradenkoffers bestel je hier eenvoudig. Daarnaast zorgen we dat je alle spullen om woonaccessoires in op te bergen razendsnel bij je thuis worden geleverd, zodat je huis er een stuk minder rommelig uit komt te zien. Waar wacht je nog op? Plaats je bestelling vandaag nog!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur