Tafels

Categorieën

Tafels om aan te dineren, werken en te relaxen

Tafels zijn met geen mogelijkheid weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Ze zijn simpelweg broodnodig. Gelukkig hebben tafels ook een wezenlijke bijdrage aan de uitstraling van een woonruimte. Bedenk daarom goed welke tafel goed bij jou en je interieur past. Voor de juiste tafel ben je bij impré aan het goede adres. Je kunt je tafel kopen in de online shop, waardoor je de zelf deur niet meer uit hoeft. Binnen no-time ben je al lekker aan het dineren, hard aan het werken of heerlijk aan het ontspannen aan de tafel van je dromen.

Verschillende tafels voor verschillende ruimtes

Eigenlijk is geen enkele ruimte compleet zonder dat er een tafel in staat. Dit hoeft echt geen grote tafel te zijn, ook een kleine tafel is vaak al een riante aanvulling op de uitstraling van een leefruimte. Maar welke verschillende tafels zijn er precies en in welke woonruimtes komen ze het beste tot hun recht?

Eettafels - de plek om even samen te komen

Voor veel gezinnen is het diner de tijd om samen te komen en de dag te bespreken. Een moment van bezinning en gezelligheid. Dit is eigenlijk al zo sinds grootmoederstijd en hopelijk zal dit nooit veranderen. Wel is het van belang dat dit gebeurt aan een eettafel die hier geschikt voor is. Meestal is dit een houten tafel waar elk gezinslid makkelijk bij past. Door de tafel aan te vullen met goede eetkamerstoelen, wordt elke maaltijd een echt gezinsuitje om dagelijks naar uit te kijken. Het mooie is dat een goede eettafel ook perfect dienst kan doen als spelletjestafel of ontspannings tafel. Zeker in combinatie met een goede tafellamp, is een eettafel de plek om tot de late uurtjes te genieten van elkaars gezelligheid.

Salontafels en bijzettafeltjes als eyecatchers in huis

Salontafels zijn echte eyecatchers binnen een interieur en vervullen daarnaast ook handige functies. Waar zou jij zonder salontafel immers je kop thee of glas wijn makkelijk neer kunnen zetten? Hetzelfde kan overigens gezegd worden over mooie bijzettafeltjes. In principe dienen salontafels en bijzettafeltjes hetzelfde doel. Het verschil zit het meestal in de grootte van de tafel. Een salontafel is vaak iets groter, terwijl een bijzettafel onder de kleine tafels wordt geschaard. Beide varianten hebben echter een grote positieve invloed op je interieur. Zeker wanneer kiest voor een moderne tafel, die gemaakt is van bijvoorbeeld kunststof of een combinatie van metaal en hout. De mogelijkheden zijn enorm, het is alleen nog zaak om goed uit te zoeken welke stijl het beste bij je past.

Kaptafels voor een fleurig begin van de dag

Een kaptafel kan eigenlijk niet ontbreken in het interieur van een vrouw. Dit is de plek waar je je aan het begin van de dag rustig klaar kunt maken voor alles wat komen gaat. Dit is jouw plekje, waar jij je fijn voelt. Vaak past deze tafel - die zich kenmerkt door de grote spiegel erop - perfect in de slaapkamer, al hoeft dit niet noodzakelijkerwijs. Het belangrijkste is dat je er maar gewoon ruimte voor maakt, want dat verdien je!

Bureaus om het echte werk aan te verzetten

Ook in de werkkamer komen tafels heel goed van pas, al kennen we ze dan beter onder de naam bureaus. Voor een goede thuiswerk-situatie is een goed bureau essentieel. Het belangrijkste is dat je er goed onder past en dat je er niet met gebogen rug aan zit te werken. Hierbij is ook de combinatie met de juiste stoel van heel groot belang.

Outdoor tafels om vele zonuren aan door te brengen

Tafels spelen niet alleen binnen een grote rol in het interieur, ook buiten is het meer dan lekker om een goede outdoor tafel te hebben. Wanneer we zijn gezegend met een heerlijk warm zonnetje, is het toch de bedoeling dat je een hoop uren aan deze tafel besteed. Neem daarom geen genoegen met een minder dan perfecte tafel voor buiten. Zorg goed voor jezelf!

Tafel kopen bij impré

Heb jij de perfecte tafel gevonden voor de woonruimte die er nog wel een kon gebruiken? Wacht dan niet langer en bestel hem bij impré. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om de tafel bij je thuis te brengen, jij hoeft de deur niet uit!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur