Slaapkamer

Categorieën

Slaapkamer inspiratie van impré

De slaapkamer is ongetwijfeld een van de belangrijkste plekken in huis. Voor veel is dit de plek waar je de meeste uurtjes doorbrengt. Hier heb je tijd voor jezelf, een heerlijke plek om te ontspannen van de drukte van het dagelijks leven. De plek waar je de dag begint en de dag weer afsluit. Het is dan ook belangrijk dat je een fijn gevoel hebt bij je slaapkamer. Niet alleen het bed waar je op ligt is van belang, maar de volledige slaapkamer inrichting. Wij helpen je hier dan ook graag mee zodat jij met een fijn en uitgerust gevoel aan je dag begint.

Slaapkamer inrichten

Ben je net verhuisd en daardoor nog volledig vrij in hoe je je nieuwe slaapkamer gaat inrichten? Of ben je toe aan iets anders en wil je de huidige inrichting van je slaapkamer graag iets veranderen? Het maakt niet uit wat de situatie is, bij impré zit je goed voor alles wat te maken heeft met het inrichten van de slaapkamer! Zo beschikken we over een ruim assortiment slaapkamer meubels, vind je bij ons de mooiste slaapkamer decoratie en zitten we boordevol leuke ideeën. In ons ruime assortiment vind je uitsluitend producten van kwaliteit en van topmerken. Deze zijn geselecteerd door onze experts en sluiten uitstekend aan op de laatste woontrends. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Slaapkamer meubels

Meubels voor de slaapkamer; hierbij kan je aan vanalles denken! Ten eerste het bed. Deze wordt vaak in het middelpunt van de slaapkamer geplaatst en krijgt daardoor veel aandacht. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het bed, matras en het kussen lekker liggen. Daarnaast is het ook leuk om een bed uit te zoeken welke wat betreft stijl mooi aansluit op de overige slaapkamer meubels. Zo kun je kiezen voor een stoer houten bed, een bed in zwart of wit, een bed met stijlvol, opvallend hoofdbord of juist een simpel, elegant model welke zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Je kunt hier kortom alle kanten mee op. Daarnaast kunnen kasten ook zeker niet ontbreken in de slaapkamer. Wij beschikken over diverse mogelijkheden. Van kleine nachtkastjes tot grote kasten waar je al je kleren in kwijt kunt. Net als de bedden zijn ook de kasten beschikbaar in de meest uiteenlopende stijlen.

Oneindig veel slaapkamer ideeën

Om het gezellig te maken in de slaapkamer moet je dekens, kussens en kleedjes ook zeker niet vergeten. Het bed kun je leuk aankleden met verschillende soorten kussens. Dit staat niet alleen leuk, maar is ook heerlijk als je na een lange dag werken op je bed neerploft. Beddenspreien en plaids zijn in de winter erg fijn om extra over je bed te draperen. Lekker zacht en heerlijk warm. Daarnaast nog een goede tip voor de winter: slaapkamervloerkleden voor naast je bed. Zo stap je als je ‘s ochtends uit je bed komt niet direct met je blote voeten op het koude laminaat of zeil, maar op een lekker zacht vloerkleed.

Slaapkamer decoratie

Naast de slaapkamer meubels en ideeën, maak je de ruimte pas echt af door voor de juiste slaapkamer decoraties te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldjes, bordjes voor aan de muur, schoteltjes en schilderijtjes. Op deze manier maak je jouw slaapkamer écht af en geef je de ruimte een persoonlijke touch. Kies bijvoorbeeld voor een bordje voor aan de muur met tekst die bij jou past of waar jij vrolijk van wordt. Deze kun je afwisselen met eigen foto’s of een van onze stijlvolle schilderijen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor decoraties welke tegelijkertijd functioneel zijn: een bakje, schaaltje of etagere waar je je sieraden in kunt opbergen of een mooie mand voor je kleding of de was. Zo hou je het netjes in je slaapkamer en tegelijkertijd kleed je het stijlvol aan!

Slaapkamer meubels kopen bij impré

Wil je je slaapkamer inrichten met de producten van impré? Wij helpen je graag verder! In ons filtermenu kun je de gewenste prijs-categorie selecteren, het materiaal, de kleur, het merk en de gewenste stijl. Zo kun je makkelijk het door jou gewenste product vinden. Neem gerust contact met ons op als je vragen over een van de producten hebt!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur