Serviesgoed

Categorieën

Serviesgoed van impré maakt van elke maaltijd een feestje

Mooi servies maakt elke maaltijd nét even iets lekkerder. ‘Van een mooi bord kun je niet eten’, luidt het bekende gezegde. Daar is echter helemaal niets van waar. Van mooi servies kun je prima eten en daarnaast heb je gedurende het etentje nog iets om van te genieten ook. Bij impré vind je het serviesgoed dat bij je past. Je koopt ons servies dan ook als los onderdeel of als complete sets. Serviesgoed geschikt voor elke gelegenheid, dat is wat je bij impré kunt vinden. Of je nu een chic diner moet voorbereiden, of gewoon even zin hebt in een gezonde boterham, je bent hier aan het juiste adres.

Welk servies heb je nodig?

Wanneer je fan bent van variatie in je servieskast, kun je je laten inspireren door de losse onderdelen die je bij impré kunt bestellen. Wanneer je meer houdt van consistentie tijdens het tafelen, is het misschien logischer om een complete serviesset aan te schaffen. Vanzelfsprekend bestaat zo’n serviesset standaard uit fraaie borden en mokken, maar je kunt ook sets vinden waarbij een serveerschaal, thee- of koffiepot en een soep bord bij zit. Wanneer je dan toch zo van consequente tafelbekleding, vind je ook altijd wel passende glazen, karaffen en bestek bij elke serviesset. Afhankelijk van de set kun je tot wel vier, zes, acht of zelfs twaalf gasten exact in dezelfde stijl laten genieten van je kookkunsten.

Serviesgoed in verschillende materialen

Serviesgoed kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voordelen en toepassingen. De twee meest gebruikte materialen voor het produceren van mooi servies, zijn keramiek en porselein. De overeenkomst tussen deze twee materialen is dat ze allebei uitermate geschikt zijn om mooi servies van te maken. Maar wat zijn de grootste verschillen tussen deze twee soorten serviesgoed?

Keramieken servies - voor een natuurlijke en verfijnde uitstraling

Servies dat is gemaakt van keramiek - ook wel aardewerk genoemd - heeft vaak een hele sierlijke en verfijnde uitstraling. Keramiek wordt op een relatief lage oventemperatuur gemaakt, namelijk tussen de 800 en 1150 graden Celsius. Het is daarom vaak wat zachter dan bijvoorbeeld porselein. Keramieken servies wordt vaak voorzien van een glazuurlaag, wat het materiaal iets minder gevoelig maakt voor krassen. Toch blijft het zaak om het keramieken servies met de nodige aandacht en liefde te behandelen. Dan krijg je er ook een hoop voor terug! Keramieken servies is namelijk erg stijlvol en geeft je gedekte tafel veel uitstraling en cachet. Dit soort servies is bezig aan een ware comeback en is in steeds meer huishoudens te vinden.

Porseleinen servies - krachtig én stijlvol

Porseleinen servies wordt - in tegenstelling tot zijn keramieken evenknie - op zeer hoge temperatuur vervaardigd, namelijk tussen de 1300 en 1500 graden Celsius. Als je op zo’n hoge temperatuur wordt geproduceerd, moet je wel tegen een stootje kunnen. Dat is dan ook precies het geval met porseleinen servies. Veel porselein kun je in de vaatwasser stoppen en is krasbestendig. Daarnaast leent het materiaal zich voor het maken van het mooiste serviesgoed en kan echt een blikvanger zijn tijdens het diner, zoals het assortiment van impré wel bewijst.

Meer dan alleen standaard serviesgoed - mooi servies voor een feestje

impré heeft meer in zijn assortiment dan alleen het standaard serviesgoed, wat meestal bestaat uit borden, mokken en bestek. Bij ons vind je namelijk ook andersoortig mooi servies. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke etagères en stilistische taartstandaards, waarmee je bijvoorbeeld een zeer geslaagde high tea kunt organiseren. Of stijlvolle houten snack- en dienbladen, waarmee je het fraaie servies ook nog eens op een stijlvolle manier kunt afruimen en het nuttige dus feilloos met het aangename combineert. Ook het eitje op zondagochtend smaakt net iets lekkerder wanneer je het eet vanuit een van onze bijzondere eierdoppen.

Serviesgoed online kopen bij impré

Neem rustig een kijkje in onze online shop. Ons aanbod is aanzienlijk, dus neem gerust je tijd om alles door te nemen. We weten uit ervaring dat er voor elke smaak passend serviesgoed in ons assortiment zit. Daarnaast staat overigens nergens dat je niet meer dan één soort servies in je kast mag hebben. Serviesgoed van impré bestel je snel, eenvoudig en veilig. Na je bestelling pakken we je nieuwe mooie servies uiteraard met de grootst mogelijk zorg in, zodat het in goede staat bij je arriveert.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur