Salontafels(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Salontafels(0)

Salontafels zijn de kers op de taart van elke zithoek

Salontafels hebben de gave om een woonkamer te maken of te breken. De woonkamer is de plek waar je tot rust komt na een lange dag werken. Waar je vrienden en familie ontvangt. Waar je ontspant. Vaak is de bank het belangrijkste attribuut in de kamer als het gaat om het vinden van ontspanning. Salontafels zijn daar een perfecte aanvulling op. Ze vormen de kers op de taart van je interieur en zorgen net voor dat beetje extra comfort, waardoor je van je woonkamer écht een plek maakt waar je tot rust komt. impré heeft een ruim assortiment salontafels, waarmee je ook jouw woonkamer de fijnste finishing touch geeft. Laat je inspireren door onze salontafels.

Je salontafel als effectieve manier om je woonkamer opnieuw in te richten

Het kopen van een nieuwe salontafel is een effectieve manier om je woonkamer opnieuw in te richten. Salontafels zijn echte eyecatchers en alleen het plaatsen van een salontafel verandert de dynamiek in je woonkamer enorm. Door de verschillende afmetingen van onze salontafels speel je met het ruimteconcept in je interieur. Een ronde salontafel ziet er bijvoorbeeld uit alsof het een groot gedeelte van de ruimte vult, terwijl dit in werkelijkheid helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Size does matter bij salontafels

Twijfel je tussen een grote of een kleine salontafel? Onze tip is om de grootte van je salontafel te laten afhangen van de beschikbare ruimte in je woonkamer en de eisen die je stelt aan een salontafel. Veel salontafels hebben een hoogte van rond de 30 en 50 centimeter, wat in veel gevallen ongeveer gelijk is aan de zithoogte van een bank. Wanneer je bijvoorbeeld graag wilt dat je salontafel genoeg opbergruimte bevat, kom je wat sneller uit bij een grotere tafel. Een kleine salontafel is vaak wat smaller en hoger, wat bijvoorbeeld weer ideaal is om je drankje op te kunnen plaatsen of een lamp op neer te zetten. In dit geval wordt de salontafel dus meer gebruikt als een bijzettafel.

Hoe een stijlvolle salontafel ook functioneel kan zijn

Hoewel salontafels dus net dat extraatje zijn binnen het interieur van je woonkamer, vervullen ze ook belangrijke taken. Zo is de salontafel de plek waar je je telefoon of afstandsbediening neerlegt tijdens het luieren op de bank, of waar je de hapjes en drankjes plaatst tijdens een gezellige avond. Vooral een vierkante salontafel met extra opbergruimte blinkt uit in stijl én functionaliteit. Deze salontafel beschikt over extra lades en kastjes waarin je bijvoorbeeld tijdschriften, onderzetters of kabels kwijt kunt. Zo verdwijnen deze spullen uit het zicht en komt de focus weer te liggen op de uitstraling van je interieur.

De juiste salontafel in jouw interieur

Vanzelfsprekend moet de salontafel van jouw keuze als gegoten passen in je huidige interieur, al kan het effect van een volledig gecontrasteerde salontafel ook heel verfrissend werken. Door het ruime aanbod van impré, vind je hoe dan ook de salontafel die bij jou past. Heb je een landelijk interieur? Dan past een salontafel van hout waarschijnlijk goed bij je interieur. Deze salontafels hebben een traditionele houten uitstraling. Je kunt ervan uitgaan dat alle houten salontafels gemaakt zijn van de beste materialen en dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast zijn de salontafels van impré ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Een salontafel industrieel werkt vanzelfsprekend goed in een industrieel of Scandinavisch design, maar kan ook als contrasterende tint in een landelijk interieur tot zijn recht komen. Industriële salontafels hebben ook vaak hout als basis, maar combineren dat met bijvoorbeeld zwarte stalen tafelpoten. Met name vierkante salontafels worden veel gebruikt in een industrieel design. De punten van een vierkante salontafel passen goed in de strakke uitstraling van een industrieel design. Overigens beschikt het assortiment van impré ook over ronde salontafels die passen in een industrieel design. Deze tafels danken hun strakke uitstraling weer aan de combinatie van hout en staal.

Salontafel online bestellen bij impré

Heb je genoeg inspiratie opgedaan en heb je al een idee welke salontafel je wilt bestellen? Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij snel aan de slag om de salontafel zo snel mogelijk bij thuis te bezorgen. Zo geef jij je woonkamer binnen no-time extra schwung en lijkt het met een klein detail alsof heel je interieur ten goede verandert.


waiting...