Ringen(0)

   Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

   Categorieën

   Filter & sorteer

   • Sorteren op:
    Meest populair eerst

   Sorteren op:

   Ringen(0)

   Ringen; magische sieraden die stralen aan je vinger

   In de impré online shop vind je een grote hoeveelheid verschillende ringen om je outfit compleet te maken. Ringen behoren tot de oudste sieraden die de mens kent. Onze voorouders waren van jongs af aan gefascineerd door de kleine sieraden aan de vinger. De ringen zijn te vinden in alle oude culturen van de wereld. Ze werden beschouwd als een symbool van macht en een belangrijk statusobject. In de loop van de tijd is de ring uitgegroeid tot wat we vandaag kennen en waarderen: als een sieraad dat onze individualiteit onderstreept. Daarnaast dient het als een symbool van oneindigheid en verbondenheid, denk maar aan de trouwring. En last but not least, ringen zijn de uiting van perfect vakmanschap met speelse ontwerpen en sprankelende edelstenen. Impré biedt je een heel scala aan verschillende damesringen. Je krijgt ringen van goud of zilver, met echte edelstenen of synthetische zirkonia. Je krijgt ringen in fantasierijke vormen of eenvoudige exemplaren.

   Damesringen - dit moet je weten voordat je koopt

   Welke damesring je kiest is uiteindelijk een kwestie van je eigen smaak en stijl. Met betrekking tot het gebruikte materiaal twijfelen veel kopers vaak of goud of zilver beter past en wat er achter de individuele namen voor materialen en stenen schuilgaat.

   Echte sieraden en synthetische juwelen

   Goud is een van de meest edele metalen en wordt tegenwoordig aangeboden als geelgoud, roségoud of witgoud. De meest voorkomende zijn ringen - vooral trouwringen - gemaakt van geel goud. Het zeer in het oog springende roségoud is populair bij jong en oud. Het stempel geeft het aandeel fijn goud aan. Hoe hoger de waarde, hoe hoger het goudgehalte van uw damesring.

   Stenen en mineralen

   Een open ring voor vrouwen is vaak bezet met glinsterende stenen . De meest populaire stenen voor ringen bij impré zijn de volgende.

   • Zirkonia is een kunstmatig kristal dat in bijna elke kleur kan worden gemaakt. Het meest gewild zijn echter puur witte stenen die worden gebruikt als imitatiediamanten . Zirkonia-stenen worden ook gebruikt als vervanging voor andere mineralen zoals robijn, saffier, amethist of aquamarijn.
   • Swarovski is ook een imitatiediamant. Het bestaat uit kristalglas en wordt vervaardigd als een beschermd merkproduct van het bedrijf Swarovski uit Oostenrijk.
   • Er wordt aangenomen dat Amazoniet oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Het is zijn ongewone groene kleur die hem uniek maakt en een ring met zulke stenen exotisch.
   • De amethist behoort tot de kwartsfamilie en heeft een paarse kleur die kan variëren van licht tot donker. Het is een van de meest populaire edelstenen bij het maken van sieraden.

   Je kunt ook ringen ontdekken met fonkelende stenen, bijvoorbeeld gemaakt van barnsteen, malachiet of rozenkwarts.

   Zo combineer je ringen voor dames

   Ringen met weelderige stenen moeten voldoende ruimte krijgen om zich te ontvouwen en een rol te laten spelen als solist. Meer filigrane modellen kunnen zeker samen met andere exemplaren aan de vinger worden gedragen. De regel dat geel goud niet te combineren is met witgoud of zilver, wordt niet meer zo strikt gezien. Zo'n combinatie is erg trendy voor modebewuste vrouwen. Daarom vindt u in ons portfolio ringen voor vrouwen die deze kleurencombinatie artistiek creëren. Over het algemeen geldt voor damesringen uit het assortiment van impré: alles mag, niets moet. Toch moet je rekening houden met armbanden, kettingen en oorbellen. Het liefst koop je deze sieraden in dezelfde designlijn als je ringen.

   Ring kopen - de kleine sieraden wonderen voor elke gelegenheid

   Een ring siert je hand voor elke gelegenheid. Bij impré vind je dames ringen van goud, zilver of als trendy fantasie sieraad. Als het om stenen gaat, kunt u ook kiezen tussen echte mineralen of kunstmatig geproduceerde edelstenen. Zo vind je voor elke gelegenheid en elk budget de juiste damesring. Om je outfit compleet te maken, biedt de online shop je extra sieraden zoals oorbellen, kettingen of armbanden.

   En op welke ring voor vrouwen werd je verliefd? Bekijk ons assortiment en bestel ringen bij impré.


   waiting...

   Contact
   010 - 447 9844U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur