Buitenkleden & -matten(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Buitenkleden & -matten(0)

Outdoor vloerkleden en matten voor extra sfeer in de buitenruimte

Outdoor vloerkleden en matten brengen gezelligheid en comfort in elke buitenruimte. Het gaat hierbij niet noodzakelijkerwijs alleen om de tuin, maar ook je terras of balkon geef je met een buitenkleed een fraaie update. Zeker in de zomertijd ben je doorgaans heel veel buiten en wordt de buitenruimte in feite een tweede woonkamer. Logisch dus als je dit zo gezellig en knus mogelijk wilt maken. De water- en vuilafstotende buitenkleden toveren tuinen, balkons en terrassen om tot comfortzones met een charmante twist. Laat je inspireren door het ruime aanbod buitenkleden, outdoor tapijten en deurmatten van impré.

Wat maakt outdoor vloerkleden zo bijzonder?

Wanneer het eindelijk weer zomer is, wil je eigenlijk niet anders dan buiten zijn. Daarbij is het belangrijk de je je buitenruimte mooi hebt ingericht. De buitenruimte staat namelijk in het verlengde van jouw woonstijl. Je wilt je onder de zon namelijk wel helemaal thuis voelen. Buitenmatten zijn - niet zo verwonderlijk - speciaal ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Ze drogen extra snel en zijn perfect bestand tegen weer en wind. Je kunt ze gebruiken om buitenruimtes onder te verdelen in verschillende ruimtes, zoals een zithoek of loungehoek. Wist je trouwens dat de outdoor vloerkleden van impré ook prima dienst kunnen doen in je woonkamer.

Buitenkleden in vele vormen en maten

Net als binnen vloerkleden zijn outdoor vloerkleden beschikbaar in verschillende vormen. We stellen deze verschillende kleden graag aan je voor.

Ronde vloerkleed als centraal decoratief object

Laten we beginnen met een rond vloerkleed voor buiten. Deze buitenkleden zorgen ervoor dat je buitenruimte een heel stuk ruimtelijker oogt. Daarnaast kun je met deze kleden optisch verschillende ruimtes creëren in je tuin. Laat een rond vloerkleed voor buiten bijvoorbeeld het centrale decoratieve object vormen van een nieuwe zithoek, met een mooie buitentafel en bijpassende zitmeubels.

Vierkante en rechthoekige buitentapijten vervullen meerdere functies

Met een vierkant outdoor tapijt kun je diverse kanten op. Ze kunnen fungeren als blikvanger, bieden extra comfort in loungehoeken of bedekken hele ruimtes op een klein balkon. Tip: het is prachtig als een rechthoekig buitenkleed als een soort rode loper naar de tuindeur of naar je gazon leidt.

Outdoor vloerkleden met de mooiste ontwerpen

De outdoor tapijten van impré blinken uit in ontwerp en design. Zo zijn sommige vloerkleden voorzien van een fraai Oosterse invloed. Andere kleden zijn juist weer wat gematigder, met zwart-witte of monotone kleuren. Vind altijd het tapijt dat bij jou en je stijl past. Richt je buitenruimte in zoals je de kamers in je huis zou inrichten. Je zult zien dat het net zo belangrijk is dat je tuin, balkon of terras volledig naar jouw wens is.

Waar zijn de buitenkleden eigenlijk van gemaakt?

Zoals gezegd zijn de kleden op deze pagina geschikt voor buitengebruik en kunnen ze regen en wind doorstaan. Maar hoe kan dat eigenlijk? Waar zijn deze wonderkleden van gefabriceerd? Het materiaal waar het overgrote deel van een outdoor vloerkleed is gemaakt, is vinyl. Vinyl is een kunststof die zich kenmerkt door zijn veelzijdigheid. Het is verkrijgbaar in harde en zachte vorm - de laatste is de basis voor veel deurmatten voor buiten. Dit zijn de grootste voordelen van vinyl tapijten:

  • Ze zijn gemakkelijk te onderhouden: gemakkelijk afvegen en wassen. Vinyl is glad en laat geen vuil achter.
  • Ze zijn slijtvast: wind, vocht, bladeren, sneeuw - dit alles komt in de loop van een jaar in uw buitenruimte terecht. Dat maakt niet uit voor een vinyl vloerkleed voor buiten.
  • Ze bieden een bepaalde mate van geluidsisolatie: de geluidsabsorberende eigenschappen zorgen voor rust en stilte.
  • Mocht het toch iets frisser worden op een heerlijke zomeravond, dan blijven je voeten lekker warm, omdat vinyl beschermt tegen de kou.

Buitenkleed online bestellen bij impré

Op zoek naar een buitenkleed, maar wil je de deur niet uit? Wat is er dan idealer dan het online bestellen van een nieuw outdoor tapijt? Bestel daarom je buitenkleden bij impré en je hebt je tapijt binnen no time in huis! Laat de zomer maar komen!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur