Outdoor accessoires(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Outdoor accessoires(0)

Outdoor accessoires zijn de kers op de taart die je buiten opeet

Outdoor accessoires zijn in elke tuin, balkon of terras meer dan welkom. Ze zorgen net even voor die extra schwung die je buitenruimte nodig heeft. Laat je inspireren door de buitenaccessoires van impré en geef ook jouw buitenruimte een kleine upgrade! Creëer een mooi geheel met de rest van je tuin, balkon of terras en zorg zo dat je op een mooie zomeravond kunt genieten van een aangename sfeer die bij je past. Dus bestel de tuinaccessoires die jij mooi vindt en start ook met het finetunen van jouw buitenruimte!

Plantenpotten behoren tot de mooiste tuindecoraties

Als je aan tuindecoratie denkt, kun je niet om mooie bloempotten heen. Bij impré vind je verschillende bloempotten met de mooiste designs en ontwerpen. Vanzelfsprekend kunnen deze plantenpotten ook tegen een flinke stoot. Ze kunnen stormen doorstaan, dus een klein beetje wind en regen houdt deze potten niet tegen. Voor de planten moet je zelf even naar een tuincentrum in de buurt, maar de stijlvolle plantenpotten vind je echt alleen bij impré. Deze potten zijn direct een eyecatcher in je buitenruimte, terwijl ze ook perfect passen in het grotere plaatje van het ontwerp van jouw buitenruimte.

Bedek je buitentafel met een vrolijke tafelloper

De buitentafel speelt een grote rol in de sfeercreatie van je buitenruimte. Hoe leuk is het als je deze tafel - toch een eyecatcher, hoe je het ook wendt of keert - kunt opvrolijken met een mooie tafelloper. De exemplaren van impré hebben een vrolijke print en zijn daarmee uitermate geschikt om de tafel om te bouwen tot echte blikvanger tijdens een gezellige zomeravond. De tafellopers zijn vervolgens heel eenvoudig schoon te maken met een simpele swipe van je vaatdoekje. Wat dat betreft zijn de tafellopers dus sterren in het creëren van win-win-situaties. Ideale outdoor accessoires, kun je dus wel stellen!

Mooie beelden als onderdeel van je tuinaccessoires

Mooie beelden geven een extra dimensie aan je tuin. Heb jij bijvoorbeeld het beeld van de schildpad al gezien in het assortiment? Met zulke standbeeldjes creëer je op een heel simpele manier een hele leuke sfeer in de tuin. Het mooie is trouwens dat je deze beelden ook heel goed als balkonaccessoire kunt gebruiken. De beeldjes zijn niet te groot, maar vallen toch mooi op. Ideaal dus om je balkon te verfraaien, zonder dat het ten koste gaat van kostbare ruimte waar je bijvoorbeeld je outdoor zitmeubels wilt plaatsen. Kleine moeite, grote sfeer boost!

Je buitenkussens verdienen de mooiste kussenhoezen

Heb je eenmaal een leuke sfeer gecreëerd in je buitenruimte, dan is het ook wel zaak dat je hier op een comfortabele manier van kunt genieten. Gelukkig gaat sfeer en comfort bij impré hand in hand. Zo vind je prachtige en vrolijke kussenhoezen waarmee je je kussens voor buiten op een mooie manier kunt bekleden. Zo zit je heerlijk, terwijl de sfeer in je tuin, op het terras of op je balkon ook nog eens wordt verhoogd! De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus de keuze is aan jou: wissel je af, of kies je voor uniformiteit? Alles kan en alles mag met deze outdoor accessoires!

Sfeer en genegenheid zit hem in de kleine details van buitenaccessoires

Om een optimale sfeer te creëren in je buitenruimte, moet je goed op de details letten. Het zijn namelijk exacte de kleine dingen, die de sfeer drastisch kunnen verbeteren of verslechteren. Voorbeeldje: hangt jouw tuinslang nog altijd in die saaie plastic doos? Waarom kies je er niet voor om je tuinslang op te hangen aan een prachtig ontworpen tuinslanghouder? Praktisch bezitten de ‘normale’ tuinslanghouder en de ‘fancy’ tuinslanghouder dezelfde kwaliteiten, maar qua sfeer is laatstgenoemde echt de uitblinker.

Koop je outdoor accessoires online bij impré

Heb jij de mooiste buitenaccessoires gevonden en weet jij dus hoe je je balkon, tuin, of terras gaat opvrolijken? Helemaal goed, dan is het nu tijd om je bestelling snel af te ronden? Alleen dan kunnen wij ook zo snel mogelijk aan de slag gaan om jouw producten bij je thuis te gaan bezorgen. Zo kun je binnen no time genieten van een geüpgrade buitenruimte die precies de sfeer uitstraalt waar jij prettig in voelt.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur