Office Looks(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Office Looks(0)

Ladies office looks bij impré: stijlvolle mode voor op het werk

Het werk is een plek waar je er representatief uit wilt zien. Maar je wilt natuurlijk niet over het hoofd gezien worden. Daarom heeft impré een ruime collectie office outfits die zich buiten de gebaande paden begeeft. Kleding waarin jij een zelfverzekerde indruk maakt. Waarmee je laat zien dat je smaak hebt, dat je draagt wat je wilt en dat saai niet in jouw woordenboek voorkomt. Want representatief hoeft zeker niet grijs en kleurloos te zijn. Integendeel, een goede business look zorgt ervoor dat jij opvalt en indruk maakt. Een beetje kleur: dat is de weg naar succes!

De business look op zijn best

Voor de perfecte office outfit heb je een aantal goede basics nodig. Kwaliteit is hier het toverwoord. Kies stoffen die lang mooi blijven, die er luxe uitzien en die goed vallen. Zorg ervoor dat je basics een perfecte pasvorm hebben en kies ze zo dat ze de lijnen van je lichaam mooi uit laten komen. Wat die lijnen ook zijn, want met kleding kun je uitstralen dat je trots bent op wie je bent. En een positieve uitstraling is het beste visitekaartje dat je je maar kunt wensen in de zakenwereld.

Houd de kleuren van je basics neutraal. Zwart, wit, grijs, beige, donkerblauw en andere gedekte tinten passen overal bij en geven je de vrijheid om naar hartenlust te combineren. Bij die basics zoek je vervolgens een kleurrijk en vooral spannend item. Dat kan van alles zijn. Van een paar gekleurde schoenen tot een sjaal met een opvallende print.

Jasje-dasje maar dan voor dames: charmante zakelijke mode

Ook al vind je misschien dat een business outfit nogal wat beperkingen heeft, voor ons dames is het toch een stuk makkelijker om te variëren dan voor heren. Stel je voor dat jij elke dag in een kostuum of combinatie naar kantoor moet. Nee, dan is er voor ons duidelijk meer keus. Toch zijn er wel een paar dingen die je beter niet kunt doen. Te veel bloot, bijvoorbeeld. Dat leidt af en je loopt de kans dat niemand je serieus neemt. Ook té trendy is not done. Je kunt het best de volgende vuistregel hanteren: neem een aantal business key pieces en combineer ze met één trenditem.

Zo style je je office look

Met de bovenstaande vuistregel in je achterhoofd zul je zien dat het stylen van je business look haast vanzelf gaat. Wat ook helpt is om een aantal business essentials in je kast te hebben. Met business essentials bedoelen we blazers, blouses en (koker)rokken. Elk bedrijf heeft zo zijn dresscode, die past bij de stijl van de sector. We noemen er een paar:

  • De formele look
  • De moderne look
  • De klassieke look

Bij impré vind je items die in al deze stijlen passen, en die ze net even dat beetje extra geven.

In een formele look ben je aan strenge regels gebonden. Er is dus niet zo heel veel mogelijk, maar met een beetje fantasie en een kledingstuk met brede blokstrepen, oftewel een colourblocking patroon kun je op een niet al te opvallende manier een accent aanbrengen in een verder zakelijke outfit.

De moderne look biedt al wat meer mogelijkheden. Hier kunnen bijvoorbeeld animalprints een pittige twist aan zakelijke mode voor dames geven. Ook etnomotieven doen het goed, maar overdrijf het niet en houd het rustig.

Ook al lijkt dat op het eerste gezicht wat tegenstrijdig: de klassieke look laat zich makkelijk heel vrouwelijk stylen. Binnen de kaders van wat decent geacht wordt, vallen eigenlijk alle bloemenprints . En omdat er daar heel veel van zijn, kun je dus veel kanten uit. Maar ook hier geldt: een rustige basis biedt de mooiste backdrop voor een boeketje bloemen.

Een broek in een business outfit?

Veel vrouwen denken dat een zakelijke outfit een rok nodig heeft. Maar als de baas het goed vindt, mag de vrouw soms ook de broek aan. Dat is dan niet een strak model, maar een dat ruim valt. Bijvoorbeeld een zwierige Marlène Dietrich broek of een model met wijde pijpen en een persvouw. Je combineert een broek heel stijlvol met een blouse, een blazer en een paar elegante pumps.

Je ziet dat er verrassend veel kan binnen de zakelijke mode voor dames. En om jouw office wardrobe up-to-date te houden, hebben we geregeld nieuwe items voor je. Kom dus regelmatig even bij ons langs. Je bent van harte welkom!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur