New Arrivals Living

Categorieën

Nieuwe woonartikelen van impré

Nieuwe woonartikelen van impré, je vindt ze allemaal op deze pagina! Ons assortiment wordt constant aangevuld. Ben je daarom benieuwd naar onze nieuwste arrivals woonartikelen? Op deze pagina vind je alle woonartikelen die net bij ons zijn binnengekomen! Dit heeft betrekking op letterlijk alle woonartikelen van impré. Van sierlijke decoraties tot fleurig beddengoed en van mooie stoelen tot deurmatten met humor. We houden ons assortiment met nieuwe binnenkomers constant up to date, waardoor je nooit meer een van onze new arrivals hoeft te missen!

Woonartikelen passend bij de laatste trends

Bij impré houden we de laatste trends altijd nauwlettend in de gaten. Dit heeft niet alleen betrekking op de laatste binnenkomers wat betreft fashion, maar ook op de new arrivals voor wonen. Hou jij er daarom van om je wooninrichting constant aan te passen? Nieuwe decoraties te kopen voor de woonkamer of keuken? Of ben je simpelweg toe aan een hele nieuwe inrichting vanwege een verhuizing of verbouwing? Op deze pagina van impré zit je goed! Je vindt hier zowel onze kleinste new arrivals als grote woonartikelen.

Beeldjes, spiegels en andere decoraties

Onze kleine new arrivals kunnen je woning net dat beetje extra geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie spiegel voor in de wc, badkamer of hal die op stijlvolle wijze de aandacht trekt. Of ga voor een van onze schitterende beeldjes. Deze zijn in diverse kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en iedere ruimte wel iets bij zit! Ook kaarsen en verlichting kunnen natuurlijk niet ontbreken. Deze stralen gezelligheid uit en zorgen voor een heerlijk fijne sfeer in huis, met name in de avond of op koude, regenachtige dagen.

Kussens en vloerkleden voor een nieuwe uitstraling

Wil je je interieur omtoveren tot iets nieuws, maar heb je niet direct zin, tijd of het budget om alles aan te passen? Met een aantal nieuwe kussens en een nieuw vloerkleed kom je vaak al een heel eind! Dit geldt zowel voor de woonkamer als voor de slaap- en eetkamer. Met kussens en vloerkleden kun je op redelijk simpele wijze kiezen voor een andere kleur of uitstraling van je woning. Kies een kussen met mooi patroon of een vrolijk gekleurd vloerkleed en er ontstaat direct een andere sfeer in huis. Zo kun je met slechts een paar kleine aanpassingen, toch tot een schitterend geheel komen.

Stoelen, banken en tafels voor een complete verandering

Tot slot vind je tussen onze new arrivals ook grotere woonartikelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bank, kast, stoel of misschien wel een nieuw bed? Ook deze worden geregeld toegevoegd aan ons assortiment en vind je dan ook terug op deze pagina. Onze meubels zie je in diverse stijlen, kleuren en materiaal terugkomen. Bovendien wordt goede kwaliteit altijd gegarandeerd. Wij vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk van de meubels kunt genieten en ons assortiment wordt dan ook samengesteld met een kritisch oog op kwaliteit.

Woonartikelen voor komend seizoen

Vind je het leuk om tijdens de kerstperiode heel je huis in kerstsferen om te toveren? Pas je tijdens pasen het liefst weer alle decoraties aan en geldt dit ook voor de herfstperiode? Ook dan komt onze pagina met new arrivals voor wonen goed van pas! Alle seizoensgebonden decoraties en overige woonartikelen komen hier namelijk ook langs. Hou de site daarom aan het begin van ieder seizoen in de gaten en wellicht zie je wat leuks langskomen voor komende periode!

Altijd op de hoogte blijven van onze woonartikelen?

Met onze new arrivals living blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste binnenkomers in het woonassortiment van impré. Net als bij onze andere pagina’s kun je bovenin gebruik maken van het filtermenu om de juiste stijl te selecteren. Zo kun je gaan voor landelijk, klassiek, scandinavisch of een van onze andere stijlen. Ook kun je hier bepalen op welke kleur je wilt filteren, het materiaal en uiteraard de prijs. Heb je vragen over een van onze product? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur