Kussenhoezen(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Kussenhoezen(0)

Kussenhoezen voor die belangrijke details in je woonruimte

Kussenhoezen hebben een bijzondere gave. In principe een klein lapje stof kan het interieur van elke ruimte er binnen mum van tijd anders uit laten zien. Stem de kleur van de kussenhoes af op de bank, of creëer met een sierkussenhoes juist een contrasterend effect. Met een fluwelen kussenhoes zorg je voor een ideale feelgood sfeer in elke ruimte. Door verschillende kussenhoezen te kopen, kun je op een eenvoudige manier variëren binnen je interieur en breng je steeds weer nieuwe details aan. Bekijk het ruime assortiment kussenhoezen van impré en bestel de kussenhoezen die bij jou passen.

Kussenhoezen in de woonkamer

De bank in de woonruimte is meestal een plek waar je na een dag hard werken neerploft en even tot rust komt. Dit moet dan ook een uitnodigende plek zijn. Dit creëer je met behulp van een vrolijk, fluwelen sierkussen en een bijpassende kussenhoes voor op de bank. Door af en toe te wisselen van kussenhoes, geef je je woonkamer elke keer net even een andere sfeer mee. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om elk seizoen de kussenhoezen te vervangen. De zomer vraagt bijvoorbeeld om een fluwelen kussenhoes in lichte, vrolijke kleuren. In de winter komt een kussenhoes die warmte uitstraalt juist weer meer tot zijn recht. Gebruik de verschillende kussenhoezen om te spelen met de sfeer in je woonruimte. Ideaal om ook het tafellinnen mee te nemen in het vervolmaken van deze sfeer!

Kussenhoezen als sfeermakers in de slaapkamer

Gelukkig is de slaapkamer niet alleen meer een plek waar je de meeste tijd in het donker doorbrengt. Het is de plek waar je je dag begint en eindigt. Door deze ruimte op te fleuren met een zachte, grote kussenhoes of juist met een vrolijke kussenhoes met print, stap je hopelijk nooit meer met het verkeerde been uit bed. De juiste kussenhoes combineert het nuttige met het aangename. Een sierkussenhoes hoeft er bijvoorbeeld niet alleen mooi uit te zien, maar is ook dusdanig zacht dat je er als een blok op in slaap valt.

Kussenhoes van verschillende materialen

Een kussenhoes kan gemaakt zijn van verschillende materialen. De een blinkt uit in zachtheid en comfort, terwijl het andere materiaal juist een boost geeft aan je interieur. Van welke materialen kunnen kussenhoezen gemaakt zijn?

Katoenen kussenhoezen

Katoenen kussenhoezen zijn heel makkelijk te vervangen en geven daarom in een mum van tijd een hele andere uitstraling aan je ruimte. Met behulp van speciale technieken kan katoen worden verwerkt met een fijne glans of met een matte textuur. Katoenen kussenhoezen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en prints.

Linnen kussenhoezen

Een kussenhoes van linnen kenmerkt zich door de grove, stevige en tegelijkertijd gladde structuur. Hiermee creëer je een heerlijk rustieke sfeer in de ruimte. Linnen sierkussens zijn tijdloos en zijn eigenlijk in elk interieur makkelijk toe te passen.

Zijde kussenhoezen

Zijde is een van de mooiste materialen in deze wereld. Je herkent het aan de fijne glans en het koele oppervlak. Kussenhoezen van zijde maken van je bank een luxe meubel en je sfeer straalt in een nieuw licht.

Fluwelen kussenhoezen

Fluwelen kussenhoezen zijn eigenlijk de pluizige variant van zijde kussenhoezen. Een fluwelen kussenhoes straalt gezelligheid uit, maar ook klasse en comfort. Tover je woonkamer of slaapkamer om in een oase van rust, gezelligheid en welzijn met een fluwelen kussenhoes.

De afmeting van je kussenhoes

Sierkussens zijn er in verschillende maten en logischerwijs geldt dit ook voor kussenhoezen. De klassieke afmeting van een decoratief sierkussen is 40 centimeter bij 40 centimeter. Gelukkig vind je bij impré ook altijd de juiste kleine of grote kussenhoes, waardoor je gewoon het sierkussen kunt gebruiken die jij mooi vindt. Veel kleine sierkussens op een bed of op de bank creëren een heel vrolijk effect, terwijl grote sierkussens in hun eentje al een hele sfeerbepalende uitstraling hebben.

Kussenhoezen kopen bij impré

Bestel je nieuwe kussenhoezen online in de shop van impré. Zoals aangegeven heb je eigenlijk nooit genoeg kussenhoezen en moet het altijd mogelijk zijn om te variëren. Kussenhoezen online kopen is wat dat betreft een groot voordeel. Hier vind je namelijk een heel ruim assortiment met kussenhoezen en zitten er altijd wel een paar bij die in jouw interieur de blits kunnen maken. Bestel de kussenhoezen nu online en ze worden zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur