Kleine tasjes(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Kleine tasjes(0)

Kleine tasjes voor dames

Een tas is voor veel vrouwen een must have item. Tijdens een dagje of avondje weg heb je al je spullen veilig op één centrale plek bij je. Vooral kleine tasjes zijn erg populair. Het compacte formaat zorgt ervoor dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Bovendien zijn de meeste kleine tasjes alsnog erg ruim vanbinnen, waardoor jouw essentials, zoals je telefoon, portemonnee en zonnebril er gemakkelijk inpassen. Bij impré heb je de keuze uit veel verschillende kleine tasjes voor dames, met ieder hun eigen functies. Keuze genoeg dus, om jouw tassencollectie weer een beetje uit te breiden!

Heuptasjes

Heuptasjes voor dames zijn ontzettend populair, omdat dit fijne en handige kleine tasjes zijn. Ze hangen stevig om je middel en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Je kunt vrijuit bewegen, zonder dat je nog een tas in je hand hebt, of om je schouder hebt hangen. Dit is natuurlijk ideaal voor feestjes, festivals of andere gelegenheden waar veel wordt bewogen. Heuptasjes zijn bovendien extra veilig, doordat je jouw spullen altijd dicht bij je hebt. Bij impré vind je de meest stijlvolle heuptasjes in verschillende kleuren en groottes en met de mooiste details. Heb jij al een geschikt heuptasje gevonden voor jouw volgende feestje?

Telefoon & portemonnee tasjes

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk niet zoveel spullen nodig hebt, of dat je simpelweg geen zin hebt om met allerlei items te sjouwen. Een telefoon en portemonnee tasje is dé perfecte oplossing voor dat soort dagen. De naam zegt het eigenlijk al, in deze kleine tasjes past niet veel meer dan je telefoon en portemonnee. Vaak hebben dit soort kleine tasjes ook een ingebouwde portemonnee, met steek- en ritsvakken voor jouw pasjes en muntgeld. Zo hoef je nog minder spullen met je mee te nemen, super handig! Ook deze tasjes zijn handig voor feestjes, festivals, of als je even snel de deur uit wil, zonder al te veel spullen met je mee te nemen. Hang het tasje gemakkelijk om je schouder en je bent klaar om te gaan!

Crossbodytasjes

Ben jij nog op zoek naar een klein tasje dat genoeg ruimte biedt voor jouw belangrijkste spullen? Dan is een crossbodytas de perfecte tas voor jou! Deze tasjes hebben een compact formaat, maar bieden toch erg veel ruimte voor alle benodigdheden. Dit komt doordat crossbodytassen vaak veel steek- en ritsvakken hebben waar je van alles in kwijt kan. Bovendien kan een crossbodytas op verschillende manieren gedragen worden, zowel over één schouder, als ‘crossbody’ over het lichaam. Ook crossbodytasjes zijn er bij impré in verschillende groottes en kleuren te vinden, zodat je gegarandeerd jouw perfecte match vind!

Kleine tasjes voor verschillende gelegenheden

Kleine tasjes voor dames kunnen voor veel verschillende gelegenheden gebruikt worden. Doordat dit soort tasjes toch minder ruimte bieden dan schoudertassen, zijn kleine tassen geschikt voor gelegenheden waar je niet zoveel spullen nodig hebt. Denk aan een avondje uit, een concert, een festival, of een verjaardag. Toch zijn er ook veel kleine tasjes met een ruim hoofdvak, waardoor je ze gemakkelijk tijdens een dagje weg of een dagje shoppen kunt gebruiken. Heuptasjes voor dames en telefoon en portemonnee tasjes zijn perfect voor festivals, of een avondje in de club. Je hebt op die manier je handen vrij en al je waardevolle spullen dicht bij je.

Kleine tasjes kopen bij impré

Ben jij nog op zoek naar het perfecte kleine tasje? Impré heeft een groot assortiment, bestaande uit veel verschillende tasjes met een kleiner formaat. Ga bijvoorbeeld voor classy, of juist voor stoer. Hou jij meer van neutrale kleuren, zoals zwart, bruin en beige, of ga jij voor een opvallendere kleur, zoals geel, groen of blauw? Welke tas je ook kiest, wij kunnen garanderen dat je er vele jaren plezier van zult hebben!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur