Kerst

It’s the most wonderful time of the year

De winter gaat gepaard met kouder weer, knusse truien, warme chocolademelk, maar ook met Kerst! Tijdens Kerst staat het samenzijn met je geliefden centraal en wordt er samen genoten van een heerlijk kerstdiner, en een avond vol gezelligheid en warmte. Het leukste aan Kerst is echter de voorbereiding zelf. Het kopen van de perfecte kerstboom, het huis versieren met de mooiste kerstverlichting- en decoratie en het voorbereiden van adventskalenders. Bij impré vind je de mooiste kerstartikelen, om jouw huis tijdens en rond de feestdagen helemaal klaar te maken voor Kerst!

De mooiste decoratie tijdens de Kerstdagen

Hou jij er ook zo van om je huis tijdens Kerst mooi te versieren? Van sfeervolle verlichting tot versiering voor in de Kerstboom, het draagt allemaal bij aan een gezellig huis. Benieuwd naar de Kerstcollectie van impré?

  • Adventskalender en cadeau’s: een adventskalender is de leukste manier om af te tellen naar Kerst. 24 dagen lang mag er een vakje opengemaakt worden, waarin een klein cadeautje verstopt zit. Het leuke aan adventskalenders is dat ze er in allerlei soorten en maten zijn. Ben jij op zoek naar een kant en klare adventskalender die je zelf kan vullen? Neem dan eens een kijkje in onze Kerst online shop! Inspiratie nodig voor cadeau’s? Speciaal voor jou hebben we de leukste advent cadeaus uitgezocht, die niet al te groot zijn voor ook nog eens een leuk prijsje.
  • Kerstdecoratie: met sfeervolle kerstdecoratie kunnen alle kamers binnen het huis mooi aangekleed worden voor de kerstdagen. Kerstdecoratie kan heel subtiel zijn, maar mag ook gerust wat groter en uitbundiger zijn. Het is tenslotte maar één keer per jaar Kerst. Van stijlvolle kaarshouders, tot bordjes met winterse teksten erop, met de kerstcollectie van impré haal jij Kerst in huis.
  • Kerstboomversiering: heb jij al de perfecte kerstboom in huis gehaald? Zo’n kale boom is natuurlijk geen gezicht en bovendien, het optuigen van de kerstboom blijft één van de leukste bezigheden tijdens de kerstperiode! De lampjes geven jouw kamer sfeer als de avond is gevallen. Voor welke kerstboomversiering ga jij? Hou het classy met traditionele kleuren, zoals goud, zilver en rood of ga juist voor een kleurrijke boom en mix verschillende kleuren door elkaar.
  • Kerstverlichting: in de wintermaanden is het laat licht en vroeg donker, waardoor het belangrijk is dat sfeervolle kerstverlichting jouw huis ‘s avonds doet oplichten. Stijlvolle led-items dienen perfect als decoratie, terwijl ze tegelijkertijd voor aangenaam licht zorgen. Behoefte aan meer gezelligheid? Kaarsen creëren een romantische en knusse sfeer. Neem een kijkje in onze kerst online shop, daar vind je de mooiste kaarshouders, in verschillende vormen, zoals kerstbomen, sterren en nog veel meer!
  • Kerstservies: uitgebreid en lekker eten hoort bij Kerst. De hele dag in de keuken staan om een feestmaal klaar te maken, waar ‘s avonds familie en vrienden van kunnen smullen. Bijna net zo belangrijk als het eten is de aankleding van de tafel. Een mooi gedekte tafel met kerstservies is een plezier voor het oog en nodigt meteen uit om aan tafel te gaan. Stijlvolle glazen, borden en bestek zijn in onze kerst online shop te vinden, maar ook mooie schalen en dienbladen ter presentatie vind je bij impré.

Voor welke kersttrends ga jij?

Ieder huis ziet er anders uit en is anders ingericht. Sommige mensen kiezen voor een moderne stijl, terwijl anderen meer voor romantisch of klassiek gaan. Hetzelfde geldt voor kerstversiering, waarbij het mooi oogt als er één lijn in zit. Bij impré hebben wij een aantal kersttrends uitgelicht, waardoor jij gemakkelijk alle producten vindt die bij de desbetreffende trend horen. Weet jij al wat jouw favoriete trend is?

  • Traditional Christmas: vertrouwde items, net zoals klassieke kleuren komen in deze trend sterk terug. Vooral rood, goud en wit zien we vaak terug en zijn de echte traditionele kerstkleuren.
  • Nordic Christmas: Denk bij deze trend aan versiering met dennenbomen, dieren zoals vossen en uilen, sneeuwpoppen en sneeuw. Maak van jouw huis een echt winter wonderland.
  • Candy Christmas: ben jij niet zo van de traditionele kerstkleuren? Versier jouw huis dan met vrolijke kleuren en maak het zo bont als dat je zelf wil.
  • Glamour & Sparkling Christmas: glinsterend, glimmend, shiny, het mag bij deze trend allemaal! Wil jij echt uitpakken deze Kerst? Dan is deze trend perfect voor jou.
  • Modern Christmas : Stijlvolle items, met moderne kleuren zijn helemaal thuis in deze trend. Combineer gemakkelijk Kerst en design met elkaar!

waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur