Glazen & karaffen(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Glazen & karaffen(0)

Glazen en karaffen van impré

Glazen en karaffen, ook deze zijn te vinden in het ruime assortiment van impré. Van glazen en karaffen heb je tenslotte nooit genoeg. Deze komen van pas in het dagelijks gebruik, maar kunnen ook uitstekend dienen als stijlvolle stijlvolle decoratie in huis of als eye-catchers tijdens een feestje. Er zijn dan ook diverse soorten glazen te noemen. Van kleine waterglaasjes tot opvallende wijnglazen en van beschaafde theeglazen tot chique champagne glazen om mee te proosten. Je vindt het allemaal bij impré!

Stijlvolle wijnglazen voor een compleet diner

Ben je van plan helemaal uit te pakken met het diner? Vrienden die voor een verjaardag gezellig mee komen eten, familie die tijdens de kerstdagen op bezoek komt of een romantisch etentje voor twee? In dat geval is het natuurlijk belangrijk dat je een lekkere maaltijd op tafel zet, maar daarnaast wilt het oog ook zeker wat. Een feestelijke gedekte tafel mag dan ook zeker niet ontbreken om dit overheerlijke diner compleet te maken! En waarmee kun je de tafel-aankleding nu echt compleet maken? Precies ja, met schitterende wijnglazen! In ons assortiment vind je verschillende soorten wijnglazen. Ben je op zoek naar een wijnglas met een werkje in het glas, gouden pootje of juist zo neutraal mogelijk? Bij ons vind je het allemaal!

Waterglazen voor dagelijks gebruik en schitterend geheel

Ook waterglazen kunnen niet in de keuken ontbreken. Je kunt gaan voor waterglazen passend bij de wijn- of champagneglazen, maar ook kun je waterglazen kopen om op zichzelf te gebruiken. Alle glazen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en bovendien in verschillende kleuren beschikbaar. Ben je daarom op zoek naar glazen voor dagelijks gebruik? Of juist glazen voor feestelijke gelegenheden? In ons ruime assortiment heb je keuze genoeg.

Champagneglazen voor een mooie toost

Wellicht haal je de champagne- of prosecco glazen niet wekelijks tevoorschijn, toch kun je niet zonder. Valt er iets te vieren? Is er bijvoorbeeld iemand geslaagd, is er een jubileum te vieren of heeft er iemand promotie gemaakt? Bij al deze gelegenheden heeft het iets speciaals om de champagneglazen uit de kast te pakken en met elkaar te kunnen klinken. Dit is bovendien totaal niet tijdgebonden, maar geschikt tijdens een feestelijke lunch, een borrel in de middag, voorafgaand aan het diner of op een avondfeestje. Kortom, champagneglazen kunnen niet ontbreken, zeker niet wanneer er iets te vieren valt!

Karaffen: handig en stijlvol!

Naast glazen, zijn in ons assortiment ook verschillende karaffen te vinden. Ook deze komen bij diverse speciale gelegenheden en bij dagelijks gebruik, goed van pas. Zo kun je karaffen simpelweg gebruiken voor water, wat er altijd chique uitziet en je bovendien een aantal stappen naar de kraan bespaart, maar ook kun je er wat extra’s mee doen. Voor een feestelijke uitstraling én een lekkere smaak kun je bijvoorbeeld gaan voor citroen, munt, sinaasappel of limoen in het water. Ook kun je de karaf vullen met een heerlijk wijntje, cocktail met fruit of een ander soort drank. Zowel in de zomer is een koude karaf met fruitwater of limonade uit de koelkast heerlijk, maar ook in de winter komt een karaf zeker goed van pas bij etentjes.

Glazen en karaffen kopen bij impré

Bij impré ben je aan het juiste adres om glazen en karaffen te bestellen. Je vindt ze bij ons in diverse soorten en maten en je kunt bovendien gebruik maken van het filter menu boven in beeld om mooie glazen, passend bij jouw woonstijl en verdere servies, te vinden. Kom je er niet uit of heb je vragen over een van onze producten? Laat het ons gerust weten, wij helpen je graag verder!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur