Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Klingel spant zich in de bedrijfsvoering zo in te richten dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij vragen in dit verband graag uw aandacht voor het volgende:

Lege batterijen

Lege batterijen kunt u inleveren bij verschillende inleverpunten. Bijvoorbeeld bij winkels en supermarkten die batterijen verkopen. U mag batterijen niet weggooien in de vuilnisbak. Er kunnen stoffen in zitten die schadelijk zijn voor het milieu. Ook zijn de metalen te hergebruiken.

Inleverpunten voor lege batterijen

U kunt uw lege batterijen inleveren bij alle winkels en supermarkten die batterijen verkopen. Maar ook bij veel basisscholen, campings, het gemeentelijk depot en de chemokar. Kijk voor inleverpunten bij u in de buurt op de website van Stibat (Stichting Batterijen).

Milieuvriendelijke verwerking elektrische apparatuur

Bij aankoop van een elektrisch apparaat betaalt u een wettelijk vastgestelde recyclingbijdrage. Deze bijdrage zit bij de prijs inbegrepen en is bedoeld om de kosten voor inzameling en recycling (hergebruik) te betalen. Met deze recyclingbijdrage helpt u het milieu te ontlasten. Als u bij ons een elektrisch of elektronisch artikel koopt, kunt u het oude - soortgelijke- artikel kosteloos door ons laten ophalen. Wij zorgen er dan voor dat uw oude apparaat op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Als u gebruik wilt maken van deze gratis service, kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op telefonnummer 010 - 447 98 00, maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur. Wij maken dan een afhaalafspraak met u en sturen u een retouretiket toe. Wij verzoeken u het artikel dat u laat ophalen goed te verpakken, het liefst in een stevige doos of een afgesloten zak. Eventuele losse onderdelen graag vastzetten en het apparaat leeg en schoon meegeven.

U kunt uw oude apparaat natuurlijk ook zelf naar een inleverpunt brengen. U kunt hier een inleverpunt bij u in de buurt vinden.

Verpakkingsmateriaal

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling u in perfecte staat bereikt, maakt Klingel gebruik van hoogwaardig verpakkingsmateriaal. Met het oog op het milieu worden deze verpakkingen grotendeels van gerecycled materiaal gemaakt. Wij vragen u dan ook deze verpakkingen in een papiercontainer te deponeren, zodat ze opnieuw gerecycled kunnen worden!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur