Bijzettafeltjes(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

 • Sorteren op:
  Meest populair eerst

Sorteren op:

Bijzettafeltjes(0)

Bijzettafeltjes maken het leven een stuk leuker en aangenamer

Bijzettafeltjes spelen bij ongemerkt een gigantische rol in het interieur. Je merkt namelijk pas dat je ze mist, als ze er opeens niet meer zouden zijn. Waar moet je dan dat glas wijn even op neerzetten? Waar leg je je sleutels dan neer? En waar leg je je boek weg vlak voordat je gaat slapen? Bijzettafeltjes passen in elke ruimte van het huis en zijn heel praktisch, al vervullen ze ook zeer zeker een grote esthetische rol binnen je interieurontwerp. Zaak dus om deze kleine tafel zo uit te kiezen, dat hij volledig aan je wensen en smaken voldoet. Bijzettafeltjes zijn er in een hoop veelzijdige ontwerpen, dus neem de tijd om het juiste exemplaar te vinden. Laat je hier inspireren door de bijzettafeltjes van impré!

Bijzettafeltjes staan nooit alleen

Bijzettafeltjes staan eigenlijk nooit op zichzelf en daarmee zou je kunnen zeggen dat dit de gezelligste meubels van het huis zijn. Maar in welke ruimtes komen de bijzettafeltjes het beste tot hun recht?

Ronde bijzettafel in de woonkamer

In de woonkamer zou eigenlijk in elk huishouden een bijzettafeltje moeten staan. Het liefst zo dicht mogelijk bij de bank , om snel je thee of glas wijn weg te kunnen zetten. Een ronde bijzettafel komt hier vaak het best tot zijn recht. Wanneer je eigenlijk te weinig plek hebt voor een salontafel , kan het slim zijn om combinatie van verschillende maten ronde bijzettafels in de woonkamer te plaatsen. Zo schuif je er ook tijdens bijvoorbeeld verjaardagen snel een extra ronde bijzettafel bij.

Daarnaast dienen bijzettafeltjes in de woonkamer ook al heel snel ter decoratie . Een paar tips om van je ronde bijzettafel echt decoratief object te maken. Maak een mooie schaal en vul deze met fraaie kaarsen en waxinelichthouders , fotolijsten of een tafellamp . Ook kun je kiezen voor kleine vetplantjes of cactussen, die een heel speelse uitstraling geven aan je interieur. Ga je liever voor een meer chique uitstraling, kan het leuk zijn om een paar mooie boeken op de bijzettafel te leggen.

Kleine tafel als nachtkastje

Een kleine tafel kan ook prima dienen als bijzettafeltje in de slaapkamer . Hier leg je ‘s avonds nog snel even je boek neer wanneer je al bijna bent weggedommeld of sla je elke morgen de wekker uit voor de frisse start van een nieuwe dag. Bij impré heb je diverse kleine tafels die ook goed dienst kunnen doen als nachtkastje. Met het ruime aanbod is er genoeg keus in bijzettafeltjes om jouw slaapkamer een functionele en esthetische upgrade te geven.

Wanneer zijn bijzettafeltjes functioneel en wanneer vooral heel decoratief?

Hoewel een bijzettafeltje vaak maar klein is, wordt er toch een hoop van gevraagd. Zo moet hij perfect in het interieur passen, maar ook sterk genoeg zijn om heel veel verschillende spullen te kunnen dragen. Toch kan het zijn dat je voor jouw interieur bijvoorbeeld alleen een mooi houten bijzettafel voor de sier wilt. Waar moet je dan allemaal op letten? We hebben twee korte checklists voor je opgesteld

Een functionele bijzettafel moet in ieder geval…

 • … bestand zijn tegen krassen en vuil.
 • … genoeg opbergruimtes hebben.
 • … bij voorkeur extra lades hebben als opbergruimte.
 • … verstelbaar zijn in hoogte, of in ieder geval aangepast aan de bestemming.
 • … ook geschikt voor buiten op het terras of in de tuin.

Een decoratieve bijzettafel moet in ieder geval....

 • … qua oppervlak passen bij het interieur.
 • … qua kleur en materiaal afgestemd zijn op de leefruimte.
 • … hoge kwaliteit uitstralen.
 • … opvallende details uitstralen, zoals lades met een stijlvolle knop.

Houten bijzettafel is helemaal hip

Hoewel bijzettafeltjes in verschillende materialen verkrijgbaar zijn (zoals pnder meer glas of steen), is het de houten eettafel die tegenwoordig een grote voorkeur geniet. Deze bijzettafel past dan ook in verschillende interieurstijlen , zoals bijvoorbeeld de Scandinavische , landelijke of de romantische . Niet zo verwonderlijk dus dat de houten bijzettafel op dit moment veruit de meeste populaire is. Geldt dit ook voor jou?

Bijzettafeltjes kopen bij impré

Heb jij je genoeg laten inspireren door alle bijzettafeltjes van impré? Dan is het tijd om over te gaan op actie! Bestel je favoriete bijzettafel vandaag nog en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om deze bij je thuis te bezorgen.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur