Bestek(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Bestek(0)

Een lekker gerecht verdient mooi bestek

Een goed diner valt of staat met alleen het allerbeste. Niet alleen het beste en lekkerste eten, ook niet alleen het mooiste bord, maar ook gewoon het allerbeste bestek. Daarom vind je bij impré mooi bestek voor de finishing touch van die overheerlijke maaltijd die je je gasten serveert. Wist je dat een bestekset vroeger een statussymbool was? Als je mooi bestek van zilver had, betekende dat automatisch dat je een stuk meer status had dan wanneer je bijvoorbeeld houten keukenbestek had. Gelukkig is bestek tegenwoordig niet meer status-bepalend. Neemt niet weg dat het nog erg leuk is om een mooie bestekset in huis te hebben!

Keukenbestek in verschillende materialen

Keukenbestek is verkrijgbaar in verschillende materialen, maar roestvrij staal bestek is veruit het meest gangbare materiaal waar vorken, messen en lepels van gemaakt wordt. Bij impré vind je dan ook verreweg het meeste bestek gemaakt van rvs, zoals de veelgebruikte afkorting luidt. Grootste voordeel van roestvrij staal bestek is dat het langer meegaat en je het niet hoeft te onderhouden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zilver bestek, waar je bij voorkeur zilverpoets gebruikt. Bestek rvs kan gewoon in de vaatwasser en behoeft dus minimaal onderhoud. Impré heeft ook besteksets in een fraaie combinaties van roestvrij staal en hout, roestvrij staal en parelmoer en roestvrij staal en been. Welk bestek design zie jij al in je bestekla liggen?

Bestek is meer dan alleen een mes, vork en lepel

Het assortiment bestek van impré gaat verder dan alleen de traditionele vork, lepel en mes. Zo vind je ook schitterende taart besteksets bij ons, waarmee je die heerlijke taart die je hebt gebakken ook met de schwung kunt serveren die het verdient. Daarnaast zijn mooie dessertlepels ook vaak onderdeel van de besteksets die je bij impré kunt vinden. Vergeet je niet de etiquette te volgen bij het dekken van de tafel voor die chique maaltijd? Vork links, mes en lepel rechts en werk de gangen van buiten naar binnen af. De besteksets van impré zijn leverbaar in verschillende sets. Zo vind je onder meer 24-, 30-, 68- of 72-delige besteksets in verschillende designs.

Zorg voor chemie tussen bestek en de rest van je tafel

Een gedekte tafel floreert het beste als de onderlinge elementen elkaar naadloos aanvullen. Dit betekent dus dat je je bestekset idealiter perfect laat aansluiten op de borden die je gebruikt. Hetzelfde geldt min of meer voor de glanzen en karaffen die op tafel komen te staan en al het overige serviesgoed. Uiteraard kun je eindeloos variëren met de aankleding van je tafel. Wat wel belangrijk is, om voor uniformiteit te zorgen. Op die manier smaakt elke maaltijd extra lekker! Wil je je gedekte tafel helemaal omtoveren in een eyecatcher? Kijk dan of er een keukenhulpje is die nog meer cachet kan geven aan je gedekte creatie!

Verschillend bestek voor verschillende interieurs

Is jouw keuken of woonkamer volledig ingericht in een bepaalde stijl? Voer dit dan door in eigenlijk alle details. Zoals je bestek, inderdaad! Heb je bijvoorbeeld een heel modern interieur? Houd je bestekset dan eenvoudig en stijlvol. Bevat je interieur veel natuurlijke elementen (en is het dus ingericht in landelijke stijl)? Kies dan ook voor bestek waar de natuurlijke elementen in verwerkt zijn. Klassieke interieurs gedijen goed met gouden bestek.

Mooi bestek kopen bij impré

Heb jij de bestekset gevonden waar jij jezelf al dat heerlijke meergangen-diner mee ziet opeten? Aarzel dan niet en voeg het toe aan je winkelmandje. Wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd, zodat je niet lang hoeft te wachten met het bereiden van een heerlijke maaltijd. Nodig je gasten maar vast uit om een vorkje mee te prikken, want koken is je met de paplepel ingegoten en de messen zijn geslepen. Bon appetit!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur