Armsieraden

Categorieën

Armbanden voor dames geven extra cachet aan je outfit

Armbanden in een elegante of trendy stijl vestigen de aandacht op mooie polsen en prachtige handen. Armbanden zijn in zoveel soorten en maten te vinden, dat je altijd kiest voor een exemplaar die zich aanpast aan jouw persoonlijke stijl. Zo kunnen de armbanden heel opvallend uitblinken, of juist op een gereserveerde manier tot hun recht komen. In het assortiment van impré vind je verschillende soorten armbanden. Zo kun je kiezen tussen goud of zilver, textiellinten of leer, parels of edelstenen en moderne of klassieke uitvoeringen. Kijk gerust rond en laat je inspireren door het ruime assortiment armsieraden van impré.

De mooiste armsieraden als onderdeel van een prachtige set

De armbanden van impré zijn van zichzelf al prachtige sieraden, maar vormen samen met andere ornamenten een schitterende combinatie. Zo combineer je de armbanden perfect met kettingen, oorbellen of ringen. Hiermee maak je je outfit helemaal af. Maar zoals gezegd, kun je er ook voor kiezen om een armband op zichzelf de kans te geven om uit te blinken. Daar hebben ze in ieder geval meer dan voldoende eigenschappen voor. Maar welke soorten armbanden passen het beste bij jou? Laat ons je meevoeren in een kort voorstelrondje van onze armbanden en laat je tot op het bod inspireren.

Een schakelarmband is deeyecatcher onder de armsieraden

Schakelarmbanden zijn opgebouwd uit kleine schakeltjes en elementen die met elkaar worden verbonden. Rondjes, ovaaltjes, vierkantjes die aan elkaar geregen zijn en samen een prachtige armband vormen. Het is een populair armsieraad, al is het maar omdat de vele details deze armband omtoveren tot een echte eyecatcher. De schakelarmband trekt altijd de aandacht, op een goede manier. De schakelarmbanden van impré zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Vooral de zilverkleurige armband van deze variant is populair, omdat deze zich moeiteloos aanpast aan elk soort outfit dat je draagt. Maar ook gouden schakelarmbanden staan prachtig in eigenlijk elke gelegenheid.

Bangles toveren je pols om tot die van een koningin

Dan heb je ook armbanden die luisteren naar de naam bangles. Dit zijn armbanden die je over de pols moet schuiven. Ze zijn vaak niet verstelbaar en hebben geen sluiting. Wanneer je een mooie bangle hebt gevonden die goed om je pols past, heb je dus een match made in heaven in je bezit. Bij impré vind je deze prachtige sieraden in de kleuren goud en zilver. Daarnaast zijn ze mooi verrijkt met edelstenen of parels. Dus hoewel de bangle van zichzelf al opvalt, kun je het armsieraad zelf ook zo voyant krijgen als je zelf wilt.

Hoe kies je de beste maat armband?

Armsieraden moeten natuurlijk ook lekker zitten. Daarvoor is het belangrijk dat je de juiste armbanden bestelt, met de goed maat. Maar hoe kom je achter de juiste maat, als je nu nog geen idee hebt? Je kunt de perfecte maat voor jou opmeten door simpelweg een draad om je pols te doen. Deze hoeft niet strak om je pols, maar laat hem op die manier zitten dat het voor jou prettig voelt. Als een echte armband, dus eigenlijk! Vervolgens meet je hoeveel centimeter het touwtje lang is. Dit is dan de maat armband die het beste om jouw pols past.

Zorg ervoor dat je je armbanden goed verzorgd

Een sieraad behoudt lang zijn glans en mooie vorm als je er goed voor zorgt. Edelmetalen zijn gelukkig hele onderhoudsvriendelijke materialen. Zo kan goud eenvoudig worden afgespoeld en gedroogd. Toch moet je deze armbanden wel goed tegen krassen beschermen. Zilveren armbanden zijn in een handomdraai glanzend gepolijst met een speciaal poetsdoekje voor zilver. Armbanden met een coating zijn daarentegen wat gevoeliger. Deze sieraden mogen niet in aanraking komen met agressieve reinigingsmiddelen, zweet of parfum. Gebeurt dit wel, loop je het risico dat je armband verkleurt, wat zonde zou zijn. Ook textiel- en leren armbanden houden er meestal niet van als ze nat worden.

Koop je armsieraden bij impré

Al een tijd op zoek naar een mooie armband, voor jezelf of een vriendin? Het mooie aan het online shoppen bij impré is dat je zolang mag rondneuzen als je wilt. Heb je toch al de perfecte armband gevonden? Stop hem dan in het winkelmandje. Nadat we je betaling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag om je armbanden veilig en snel bij je thuis te bezorgen. Zo geniet jij binnenkort al van je nieuwe prachtjuweel!


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur