Kussens

Categorieën

Geef jouw woonruimte een boost met de mooiste kussens

Met een paar mooie woonaccessoires kun je een ruimte in één keer transformeren tot een gezellig en sfeervol plekje. Zo heb je veel keuze uit verschillende accessoires, maar de accessoires die jouw huis een echt gezellig gevoel geven, zijn een paar mooie kussens. Zo vind je ze in alle soorten en maten, waardoor er voor elk huis de perfecte match bij zit. Een mooie bank kan bijvoorbeeld een echte upgrade krijgen met behulp van een aantal prachtige sierkussens in de hoek. Voorzie jouw bed van een aantal fluffy kussens voor dat knusse slaapkamer gevoel. Een andere look uitproberen? Verwissel dan gemakkelijk de kussenslopen en ga voor een nieuwe en frisse uitstraling. In de winter zijn donkere kleuren vaak geliefd, terwijl de zomer juist perfect is voor lichtere kleuren en vrolijke prints.

Bij impré staat kwaliteit voorop en daarom zijn onze kussens van de beste materialen gemaakt. Hier vind je kussens en kussenslopen bestaande uit hoge kwaliteit katoen, linnen, zijde, fluweel, imitatievacht en wol. Deze stoffen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook nog eens perfect om lekker knus tegenaan te liggen. Naast kwaliteit is comfort natuurlijk ook een pré!

Waarom zou je maar één sierkussen gebruiken, als je ook de keuze hebt om meerdere kussens neer te leggen? Zo gaan verschillende kleuren en maten gemakkelijk met elkaar samen. Door grote en kleine kussens te combineren, creëer je meer diepte in jouw zelfgemaakte stapel.

Onze uitgebreide collectie bevat een groot aanbod van kussens in verschillende maten.

De beste stijltips voor jouw sierkussens

Het combineren van kussens hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Laat je inspireren door de kleurtonen binnen je eigen huis en vind kussens die hierbij aansluiten. Wees niet bang om te experimenten met andere kleuren of patronen. Soms kom je tot verrassend leuke combinaties, door verschillende materialen, kleuren of prints met elkaar te combineren.

Probeer bijvoorbeeld een keer een samenstelling van ronde en rechthoekige kussens te maken. Je zal zien dat dit voor een speels effect zorgt. Wissel de vormen af, of creëer een mix met allemaal verschillende vormen door elkaar heen.

Wat ook goed werkt is om verschillende patronen met elkaar te combineren. Wellicht lijkt dit een gek idee, maar ook hier zijn een aantal leuke opties mogelijk. Let er wel op dat de patronen enigszins bij elkaar aansluiten. Zo wil je bijvoorbeeld geen mix tussen stippen en streepjes krijgen. Verschillende patronen met stippen of patronen met strepen zijn aan de andere kant wel leuk om met elkaar te stylen. Je houdt het lekker speels, zonder dat het een mismatch is.

Op wat voor manier leg jij jouw kussens altijd neer? Wist je dat je dit op een speciale manier kan doen, zodat jouw bed of bank er professioneel gestyled uitzien? Je kan je kussens namelijk het beste in een bepaalde volgorde neerleggen, voor het mooiste resultaat. Begin bij het grootste sierkussen en leg hier steeds een kleinere variant voor. Zo krijg je een soort watervaleffect, waardoor jouw stapel vol en groot oogt.

Voor ieder kussen een geschikte plek

Er zijn veel plekken in huis om kussens neer te leggen, misschien wel meer dan je zou denken. De meest bekende plek is uiteraard de slaapkamer. Een bed zonder kussens oogt erg leeg en ligt bovendien ook niet zo comfortabel. Des te meer des te beter! De bank is ook een populaire plek om sierkussens neer te leggen. Jouw woonkamer ziet er meteen stijlvoller uit als er een paar elegante kussens op jouw bank liggen. Stiekem zit het ook erg lekker als je ‘s avonds lekker TV zit te kijken. Een plek waar je misschien niet meteen aan denkt als het gaat om kussens neerleggen is de keuken. Vaak dienen deze kussens echt voor comfort, zodat je tijdens het eten lekker zit. Deze kussens zijn bovendien wat platter en lang niet zo fluffy als de anderen. Een laatste optie is om kussens stijlvol op de grond neer te leggen. Vaak gaat het hier om grote varianten, waar je eventueel lekker op kunt zitten, of die gewoon erg stijlvol in een hoek of bij een tafel geplaatst kunnen worden.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur