Ingelijste afbeeldingen & posters(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Ingelijste afbeeldingen & posters(0)

Een ingelijste afbeelding aan je muur doet wonderen!

Schilderijen en afbeeldingen nemen in onze cultuur al duizenden jaren een belangrijke plaats in. Ook nu nog zijn ingelijste afbeeldingen, muurposters en foto’s niet meer uit onze interieurs weg te denken. Ze voegen veel sfeer aan je ruimte toe en geven je woning een uniek, persoonlijk tintje. De exclusieve collectie ingelijste afbeeldingen van impré zit boordevol prachtige afbeeldingen die je muur tot leven brengen. Van kleurrijke tekeningen en fotografische werken tot abstracte posters: bij impré koop je ingelijste afbeeldingen in diverse varianten online.

Modern, glamour of romantisch? Bij elk interieur de juiste ingelijste afbeelding

Leuk! Je hebt een afbeelding of ingelijste muurposter gevonden die je hart sneller laat kloppen. Maar hoe weet je of deze goed bij je interieur past? Neem een momentje voor jezelf, en kijk rustig om je heen. Wat denk je, zijn je meubels en accessoires vooral romantisch, modern of industrieel? Heb je je woning bijvoorbeeld in de landelijke stijl ingericht, dan zijn schilderijen in zwart-/bruintinten iets voor jou. Benadruk je graag de glamourlook in je interieur? Dan zijn posters aan je muur met bloemen in zachte pasteltinten helemaal jouw ding. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden die je woning helemaal ‘jouw’ doen voelen. Misschien is een stijlvolle, klassieke spiegel of een extravagante wandklok nét dat item dat jouw muur nodig heeft!

Een abstracte poster voor een zakelijk interieur

Is je interieur met het woord ‘zakelijk’ te omschrijven? Neem dan eens een kijkje tussen de moderne afbeeldingen. Posters in abstracte stijl passen goed bij strak ingerichte woningen. De afbeeldingen zijn vaak in zwart wit, maar er kunnen ook motieven op staan in opvallende, felle kleuren. Een zwart-wit schilderij vult een modern interieur in zwart-wit perfect aan. Je kunt in dit geval ook voor een abstracte muurposter in felle kleuren gaan. Zo creëer je krachtige accenten. Wil je nog andere accessoires kopen die goed in een modern interieur passen, neem dan gerust eens een kijkje bij de wanddecoraties. Daar vind je mooie, op de moderne kunst geïnspireerde artikelen die je muur helemaal doen opleven.

Spelen met kleur voor een harmonieus interieur

De kleuren in je interieur zijn net zo belangrijk als de stijl die je gebruikt. Door goed te kijken naar de kleuren in je kamer en ze mooi met elkaar te combineren, kun je je ingelijste poster of foto en je woonruimte een subtiel geheel laten vormen. De meest voor de hand liggende manier om dit te doen, is door de kleuren in je interieur ook in de poster aan je muur te laten terugkomen. Maar je kunt ook je stoute schoenen aantrekken, en color blocking in het spel brengen! Is je interieur vooral blauw? Dan zal je bijna niet meer om dat rode of gele schilderij aan je muur heen kunnen. Blauw met rood, groen met rood, blauw met geel: allemaal kleuren die zich mooi met elkaar laten combineren. Natuurlijk moet je er wel voor oppassen dat je het niet erg bont maakt! Als je op zoek bent naar accessoires waarin je de kleur van je schilderij kunt laten terugkomen, kun je eens een kijkje nemen bij de woonaccessoires in onze webshop.

Een prachtige foto aan je muur voor jouw persoonlijke touch

Wanneer we aan een afbeelding aan een muur denken, denken we al snel aan een schilderij. Maar er zijn natuurlijk ook andere opties. Een foto aan je muur kan beeldschoon zijn en jouw eigen, unieke kijk op de wereld laten zien. Foto’s tonen op een subtiele manier jouw voorkeuren, wensen en interesses. Ontdek de mooiste foto’s voor aan je muur in intense kleuren die de aandacht helemaal naar zich toe trekken, en bedenk alvast een prominente plekje aan je muur waar die fantastische foto gewoon niet mag ontbreken!

Met posters met tekst maak je een statement

Als je ingelijste afbeeldingen zoekt die je persoonlijke vibe uitstralen, kun je een poster met tekst kopen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een statement maken en op een expliciete manier laten zien waar jij voor staat. Posters aan je muur met tekst kunnen ook je wensen op een grappige manier omschrijven, en je humoristische kijk op het leven laten zien! Ontdek hiervoor de verschillende mogelijkheden bij impré. Denk aan posters in een posterhouder, ingelijste posters en posters op canvas. Kijk vooral ook eens bij de metalen posters, en wie weet vind je die perfecte poster die jou op het lijf geschreven is!

Een ingelijste afbeelding voor een woning vol sfeer

Een ingelijste poster of foto aan je muur zegt meer dan duizend woorden! Neem een duik in de collectie en koop die afbeelding of poster die je hart raakt, en die van jouw woning echt je eigen plekje maakt. Een ingelijste muurposter of een afbeelding op doek? Laat je inspireren door de vele stijlen en ontdek prachtige afbeeldingen online bij impré.


waiting...

Contact
010 - 447 9844Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.45 uur